Česta pitanja

Najčešća pitanja

Transforma consulting - promena koja traje

Uobičajeno trajanje sesije je 50 minuta.
Uobičajeno je jednom nedeljno u fiksiranom terminu.
Ukoliko se sesija otkaže do 24h pre zakazanog termina , klijent nema nikakvu obavezu prema terapeutu. Ukoliko je do početka sesije ostalo manje od 24h , klijent plaća punu cenu – kao da je prisustvovao sesiji.
Klijentu je na raspolaganju preostalo vreme. Sesija se ne produžava zbog kašnjenja.
Da, ukoliko me obavestite na vreme – do 24h do početka sesije , pokušaću da pronadjem novi termin za sesiju u toj nedelji.
Terapijski razgovor je u potpunosti poverljiv. Za više informacija možete da preuzmete etički kodeks Udruženja za Psihoterapiju, Savetovanje i Koučing Srbije – UPSKS : http://www.savetnik.org.rs/images/stories/downloads/dokumenti-opsti/eticki_kodeks_16jun19.pdf
Lični razvoj koji se postiže tokom psihoterapija ima izvesne sličnosti sa fizičkim treningom. Lični fitnes trener će vas pitati šta želite da postignete i proceniće Vaš stepen fizičke pripremljenosti u tom trenutku. Pored toga, tu su i faktori motivacije, radoznalosti, i posvećenosti vežbanju. Svaki klijent je jedinstven kao i životni trenutak u kojem se nalazi. Svaki kontakt klijenta i terapeuta je takodje jedinstven – zato nema generalizacija u vezi dužine trajanja psihoterapije. Klijent odlučuje o dužini trajanja.
Prvi korak je da popunite kontakt formu. Zatim ću Vas kontaktirati sa predlogom termina za prvi, besplatni razgovor u trajanju od 15 minuta.
Radim online i uživo. Koristim Zoom kao platformu za online sastanke.